ÇANAKKALE / MERKEZ - Karacaören İlkokulu

Ara

Çanakkale İl Jandarma  Müdürlüğünden gelen trafik jandarmaları tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik trafik eğitimi konusunda bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenlendi.

Ara

Dijital teknolojilerin bilinçli kullanımı faydalı olsa da çocukların ve gençlerin korunmasında ebeveynler dikkatli olmalıdır bilinci ile hareket eden okulumuz öğretmenlerinden Dilek OĞUZ ve Melike BÖKE  Doç. Dr. Yavuz SAMUR'un "Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" seminerine katılmışlardır.

"BİLEN OTURUR" ETKİNLİĞİ

Öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz  "Dilimizin Zenginlikleri " Projemiz kapsamında 3/A sınıfımızla  " Bilen Oturur " etkinliği yapıldı. 3/A Sınıfı öğretmenimiz Sevda DANIŞ'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 85.yılında saygıyla andık. Öğrencilerimiz şirleri,koroları,oratoryolarını sundukları programımızla kalplerindeki Atatürk sevgisini bir kez daha pekiştirdiler.

Kas

Nezaket artık Karacaören ilkokulu öğrencilerinin bir parçası.

Eyl

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri,Karacaören İlkokulu  değerlerini belirleyerek öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak amacı ile boyadıkları levhaları bahçemize yerleştirdiler.

Eyl

Karacaören İlkokulu öğrencilerimiz okullarına kavuşarak, akranları ve öğretmenleri ile buluşup yeni eğitim öğretim yılına  pozitif bir başlangıç yaptılar.